Who we are

https://jalkapallonem.fi.

Tiedot, joita keräämme:

1.1. Henkilökohtaiset tiedot:

Keräämme erilaisia henkilötietoja, kuten mutta niihin rajoittumatta nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, syntymäaikaasi, passitietojasi ja maksutietojasi. Tietoja kerätään, kun teet varauksen, rekisteröidyt kiertueillemme, otat meihin yhteyttä verkkosivustomme tai asiakaspalvelumme kautta tai osallistut mihin tahansa tarjouksiin tai kyselyihin.

1.2. Käyttötiedot:

Kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät palvelujamme, voimme automaattisesti kerätä tietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme. Tähän sisältyy IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, viittaavat URL-osoitteet, sivunäkymät ja muut selaustiedot.

Tietojen käyttö:

2.1. Palvelujen tarjoaminen:

Käytämme kerättyjä tietoja toimittamaan pyytämäsi palvelut, käsittelemään varauksia ja maksuja, ja kommunikoimaan kanssasi varauksistasi tai mahdollisista muutoksista palveluihimme.

2.2. Palvelujemme parantaminen:

Voimme käyttää tietojasi parantaaksemme palvelujamme, räätälöidäksemme ne mieltymyksiisi ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.

2.3. Asiakastuki:

Voimme käyttää tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi, käsitelläksemme huolesi ja tarjotaksemme asiakastukea.

2.4. Oikeudellinen noudattaminen:

Tietyissä tilanteissa meidän voi olla pakko käyttää ja säilyttää tietojasi lakivelvoitteiden noudattamiseksi tai vastataksemme laillisiin pyyntöihin julkisilta viranomaisilta.

Tietoturva:

Käytämme kohtuullisia ja asianmukaisia toimenpiteitä suojataaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, paljastumiselta, muuttumiselta tai tuhoutumiselta. Käytämme turvateknologioita ja olemme toteuttaneet turvaprotokollia suojataaksemme tietosi.

Tietojen jakaminen:

4.1. Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat:

Voimme jakaa henkilötietojasi luotettavien kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä palvelujemme toimittamisessa, kuten maksupalveluntarjoajat, IT-palveluntarjoajat tai asiakastukitoimistot. Nämä tarjoajat ovat velvollisia suojelemaan tietojasi ja voivat käyttää sitä vain niiden tarkoitusten toteuttamiseen, joita määrittelemme.

4.2. Oikeudelliset vaatimukset:

Voimme paljastaa tietosi, jos se on laissa vaadittua tai hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen lakivelvoitteidemme noudattamiseksi, oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi, tai hätätilanteissa asiakkaidemme ja yleisön turvallisuuden varmistamiseksi.

Kansainväliset siirrot:

Henkilötietojasi voidaan siirtää ja käsitellä maissa, jotka eivät ole omiasi, joissa tietosuojalait voivat olla erilaiset. Ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietosi pysyvät suojattuina tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien lakien mukaisesti.

Oikeutesi:

Sinulla on tietyt oikeudet henkilötietoihisi, mukaan lukien oikeus saada pääsy, korjata tai poistaa meillä olevat tiedot sinusta. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia tai sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita yksityisyydestäsi, ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla.

Muutokset tietosuojakäytäntöön:

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin heijastaaksemme muutoksia käytäntöihimme tai muista operatiivisista, oikeudellisista tai sääntelyyn liittyvistä syistä. Ilmoitamme sinulle mahdollisista merkittävistä muutoksista julkaisemalla päivitetyn käytännön verkkosivustollamme tai muilla viestintämenetelmillä.